2020

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Doktorandusz Önkormányzata (DÖK) és a Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSz) Közigazgatás-tudományi, Rendészettudományi és Hadtudományi Osztálya Doktorandusz Információs Napot (DokIN) szervez szeptember 20-án 17.00 órai kezdettel.

Helyszín: NKE Orczy úti Kollégium, földszint,  A-D multimédiás termek (1089 Budapest, Orczy út 1.)

Regisztrációs link: https://docs.google.com/forms/d/1ZT2nTmi3ONgQbwBnho_2YMzQnznrxY09skm56LM3Sgw/edit

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/352018672006048/?active_tab=about


Az eseményre kiemelten várjuk az első és másodéves hallgatókat, hogy a tanulmányaikkal felmerülő lehetőségekkel találkozzanak - nem utolsó sorban pedig megismerkedjenek egymással!

Az NKE-s doktorandusz közösség kiépítése miatt pedig számítunk minden felsőbb éves hallgatóra, a DokIN nagyszerű lehetőség kapcsolatépítésre a levelező munkarendű doktoranduszok számára is!

Fontosanak tartjuk továbbá, hogy a DÖK és a DOSz által végzett tudományszervező és érdekképviseleti munkát is ismerjék a hallgatók, hiszen országos konferenciák, új kutatási lehetőségek felderítése kötődnek ezen szervezetek tevékenységéhez, ezért az osztályok is bemutatkoznak. 

Az esemény programja itt található.

 

The Doctorates’ Council of the National University of Public Service together with the related Sections of the Association of Hungarian PhD and DLA Candidates on the 20th of September organise the Information Day of PhD Students at NUPS (DokIN). The presentation for international fellows start at 6.10 pm.

Venue: "Orczy" Dorm, Ground floor (1089 Budapest, Orczy Str. 1.)

Registration: https://docs.google.com/forms/d/1ZT2nTmi3ONgQbwBnho_2YMzQnznrxY09skm56LM3Sgw/edit

Facebook event:https://www.facebook.com/events/352018672006048/?active_tab=about

As it is a great opportunity to get to know each other and gather information about NUPS, all the PhD students are welcome, not just the freshman students!

You can find the program here.